bareMinerals
Hyperglow Multi Mask Set

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Kampanj

Vid köp av två valfria produktet från bareMinerals får du denna fina gåva. Värde 410 kr. 

Beskrivning

bareMinerals Hyperglow Multi Mask Set

bareMinerals Hyperglow Multi Mask Set är den perfekta gåvan till en vintertrött hud. Med fyra olika masker i ett paket så hjälper den huden att återfå fukten och lystern. De innehåller mineralrik lera som reducerar fina linjer, pigmentskiftningar och ojämn hudstruktur. Den främjar hudens kollagenproduktion och har en utjämnande effekt som resulterar i en hud fylld av lyster och liv.

 • 4-pack ansiktsmasker
 • Berikad med mineralrik lera
 • Återfuktar och ger lyster
 • Exfolierar och har utjämnande effekt
 • Limited edition

Innehåll: 15 g x 4

Användning

Applicera ett jämnt lager antingen med en borste eller med fingrarna på rengjord torr hud. Undvik ögonområdet. Maskerna kan användas var som helst i ansiktet, antingen applicerar du dem samtidigt på olika ställen eller så lägger du dem efter varandra över hela ansiktet.

Liten guidning? Applicera den vita masken på områden som behöver djuprengöras, t.ex. t-zonen eller hakan. Applicera den rosa masken på områden som behöver extra fukt, till exempel kinderna och käklinjen. Applicera den lila masken på områden som behöver lyster, t.ex. t-zonen eller hakan. Applicera den gröna masken på områden du vill strama upp, till exempel kinderna och käklinjen.

Låt masken verkar i 10-15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

ClayMates kan användas upp till tre gånger i veckan.

Detta set innehåller:

 • bareMinerals ClayMates Be Bright & Be Firm:
  Be Bright Mask - den lila masken, pirrar lätt då den milt exfolierar och ger en jämnare och mer strålande hud, 15 g
  Be Firm Mask - den gröna masken, ger en svalkande känsla då den har åtstramande effekter. Främjar hudens kollagen för att öka fasthet och spänst samt ge en jämnare hudstruktur, 15 g
 • bareMinerals ClayMates Be Pure & Be Dewy
  Be Pure Mask - den vita masken, värmer försiktigt upp huden för att rengöra på djupet, 15 g
  Be Dewy Mask - den rosa masken, ger en harmonisk känsla och mjukgör huden för att förebygga rodnad och stress samt främjar hudens fuktnivåer, 15 g

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.