Bliss
Labs Transluminous Brightening Series Intensive Clarifying T

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En professionell produkt för användning under natten. Berikad med superkoncentrerad 25% C-vitamin för att hjälpa till med hyperpigmentering och ojämn hudton för en mer ljusare känsla. Den 100% vattenfria formulan och lufttomma förpackningen förhindrar c-vitaminets nedbrytning (t.ex. oxidation) och bevarar dess renhet hos serumet för att upprätthålla full styrka hos C-vitaminet från början till slut.

Innehåll: 30 ml

Specifikationer

  • 25% C-vitamin: antioxidant som hjälper till att skydda huden från miljöskador, stödja kollagensyntesen, och hjälpa till vid regelbunden användning att ge en effekt av ljusare och jämnare hudton.

  • Arbutin: hjälper till att reducera melaninbildning för att främja en ljusare, jämnare hudton, struktur och utseende. Ger ett antioxidant skydd.

Användning

Använd på kvällen, efter rengöring så appliceras produkten över ansikte och hals. Komplettera din hudvård genom att applicera en ögonkräm och fuktighetskräm över.

Ingredienser

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Ascorbic Acid,Disteardimonium Hectorite,Polysilicone-11,Polymethylsilsesquioxane,Propylene,Arbutin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.