Babor
Ampoule Concentrates

Utgått Fri frakt från 199kr
Gåva vid köp
20%
Variant : SOS Active Purifier
Kampanj

Vid köp av Babor för 599 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Ett aktivt koncentrat i ampullform som passar bra till en problemhy/acnebenägen hud. Active Purifier jobbar med att reducera blemmor och tilltäpptheter samtidigt som den är antibakteriell och verkar förebyggande på inflammation och nya utslag. Innehåller skifferolja-sulfonat och tea tree-olja. Huden upplevs mer balanserad, djuprengjord och med förfinad struktur.

  • Aktivt koncentrat

  • Passar problemhud/acnebenägen hud

  • Hämmar bakterietillväxt

  • Ingår i kategorin SOS

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, morgon eller kväll. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 47577
Ingredienser

Carbomer,Alcohol Denat.,Water (Aqua),PPG-26-Buteth-26,Sodium Hydroxide,Sodium Shale Oil Sulfonate,Castor Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Limonene.,PEG-40 Hydrogenated

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.