Dermalogica
MAP-15 Regenerator

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Dermalogicas revolutionerande pulver-till-kräm-teknologi tillför de högsta koncentrationerna av vitamin C direkt till huden. Spänst och lyster förbättras dramatiskt. Perfekt som punktbehandling av de zoner som redan drabbats av synliga tecken på förtida hudåldrande.

  • Passar mogen eller förtida åldrad hy.

Innehåll: 8 g

Användning

Applicera som punktbehandling på områden i behov. Kan även mixas direkt i mjukgörare för att uppnå effekt i hela ansiktet och på halsen.

Spraya gärna med Dermalogica Antioxidant HydraMist lätt på handen (för att pulvret ska stanna på handen) och häll ut en liten mängd pulver i handen, ta upp lite i fingertopparna och klappa försiktigt in det på området du behöver det på. Pulvret smälter då till en tunn krämform. Du kan applicera under men även över rekommenderad mjukgörare. Om du ska använda till hela ansiktet, blanda då en ärtstor mängd pulver med din mjukgörande kräm.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.