Mario Badescu
Drying Lotion Plastic Bottle

I lager Fri frakt Redo att skickas
199 kr 199
199 kr 199
Beskrivning

Mario Badescus absoluta bästsäljare - Drying Lotion, nu i platsflaska! Mario Badescu Drying Lotion är en mycket effektiv produkt som är framtagen med en blandning av calamine och salicylsyra för att snabbt förebygga finnar över natten. En liten applicering av denna lotion hjälper till att förebygga problemhud snabbt!

Mario Badescu Drying Lotion blev snabbt en favorit bland många skönhetsredaktörer, kändisar och professionella hudspecialister världen över - men framförallt har den blivit en stor favorit hos våra eleven-kunder! Denna snabbverkande produkt är idealisk för dig som snabbt behöver förebygga utbrott av finnar och appliceras enkelt på de problemområden du har. Tack vare bl.a salicylsyra och zinkoxid hjälper Drying Lotion till att "dra ut" orenheter från huden och tar sig an ovälkomna finnar medan du sover. Passar även att använda på insektsbett och inåtväxande hårstrån.

  • Mario Badescu Drying Lotion är idealisk för att förebygga utbrott av finnar.

  • För alla hudtyper, skonsam nog för känslig hud.

  • Tips: Är idealisk att använda på insektsbett & inåtväxande hårstrån för att minimera dem.

Innehåll: 29 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.