Mizon
Acence Blemish Out Pink Spot

2stars stars, based on 1 reviews
Ej i lager Fri frakt
249 kr 249
249 kr 249
Variant :
Beskrivning

Med Acence Blemish Out Pink Spot får du ett koncentrerat serum speciellt framtaget för att agera punkbehandlande på finnar och blemmor. Serumet består av två lager; det gula lagret är en blandning av AHA- och BHA-syror samt naturliga ingredienser som tillsammans har en antibakteriell effekt och hjälper huden att göra sig av med orenheter, pormaskar och döda hudceller. Det rosa lagret i botten är ett fint puder baserat på calamine som har en reducerande verkan på inflammation och rodnad.

De båda delarna jobbar i symbios för att vårda och skydda huden samtidigt som de förebygger tilltäpptheter och utbrott. Ta hjälp av Acence Blemish Out Pink Spot för att ta kontroll över envisa finnar och blemmor genom att punktbehandla innan du går och lägger dig, och upplev en mer balanserad hud med reducerad rodnad när du går upp morgonen därpå.

  • Punktbehandlade produkt för finnar/blemmor

  • Kan användas av alla hudtyper, extra bra till problem/acnebenägen hud

  • Reducerar rodnad

  • Antibakteriell

  • Fri från färgämnen, parfym och konserveringsmedel

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd innan sänggående på rengjord hud efter din toner. Doppa en bomullstops i blandningen, se till att den når ner till botten så du får med den rosa delen av vätskan, dabba direkt på finnen och låt torka. Skölj av på morgonen och gör din vanliga hudvårdsrutin. Den här punktbehandlingen är effektiv men uttorkande så kom ihåg att alltid återfukta din hud noggrant.

Notera att lösningen kan ta lite tid på sig att lägga sig efter att du rest med den. De två delarna kan ha blandat sig med varandra men så fort produkten står still så separerar de sig igen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Titanium Dioxide,Alcohol,Water,Glycolic Acid,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Portulaca Oleracea Extract,Salicylic Acid,Triclosan,Calamine,Dimethyl Sulfone,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Coptis Japonica Root Extract,Propylene Glycol (and) Water (and) Rubus Idaeus (raspberry) Fruit Extract,Water (and) Vaccinium Myrtillus Fruit/leaf Extract (and) Saccharum Officinarum (sugar Cane) Extract (and) Acer Saccharum (sugar Maple) Extract (and) Citrus Aurantium Dulcis (orange) Fruit Extract (and,Water(and)butylene Glycol(and)citrus Medica Limonum (lemon) Fruit Extract(and)pinus Pinaster Bark Extract,Theobroma,Cacao(cocoa) Extract,Propylene Glycol (and) Hedera Helix(ivy) Extract,Camphor.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product