Peter Thomas Roth
Cucumber De-Tox

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Bouncy Gel 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Beskrivning

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Bouncy Hydrator Gel är en lätt, oljefri återfuktare med en unik studsande gel-textur som återfuktar, rengör och gör huden fräsch.

Denna snabbabsorberande, ultra-lätta gel skapar en osynlig matt slöja över huden, samtidigt som den berikar huden med potenta antioxidanter och ger näring, samtidigt som den hjälper huden att behålla optimal fuktnivå hela dagen. Med en innovativ studsande Bio-Mesh Technology™ är den återfuktande och förebygger fuktförlust. Gurkextrakt hjälper till att återfukta, rengöra och vårda huden medan hyaluronsyra återfuktar huden genom att att dra till upp till 1000 gånger sin vikt i vatten från fukt i luften. Vitaminerna C, E och A ger vård och skyddar mot fria radikaler. För en hud som känns fräsch, mjuk, fast och med en frisk look!

Innehåll: 50 ml

Upptäck mer som Cucumber De-Tox

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product