Mario Badescu
Hyaluronic Emulsion with Vitamin C

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
435 kr
435 kr
Variant : 29 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Mario Badescu för minst 450 kr, och få en lyxig gåva med tre av favoriterna från Mario Badescu

Beskrivning

Ett ljuvligt näringsgivande rikt serum som hjälper till att behålla hudens naturliga fukt samtidigt som det hjälper till att förbättra ljus och klarhet i huden - för en mer lysterfylld look. Med en koncentrerad blandning av kollagen, hyaluronsyra och antioxidanten Vitamin C hjälper den till att vårda, ge näring och ge huden en mer ungdomlig look.

Innehåll: 29 ml

#

Applicera 2-3 droppar till ansikte och hals efter rengöring, undvik ögonpartiet. Följ upp med en återfuktare eller nattkräm. Kan appliceras 2 gånger dagligen.

Ingredienser

Methylparaben,Propylparaben,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Retinyl Palmitate,Ascorbic Acid,Triethanolamine,Diazolidinyl Urea,Collagen,RNA,Herbal Extract,Carrageenan,Hydrolized Elastin

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product