Mario Badescu
Oil Free Moisturizer

Utgått Fri frakt från 199kr
289 kr
289 kr
Variant : 59 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Mario Badescu för minst 450 kr, och få en lyxig gåva med tre av favoriterna från Mario Badescu

Beskrivning

En enkel, parfymfri, lätt daglig återfuktare som är perfekt för fet och problemhy utan att täppa till dina porer. Den absorberas snabbt av din hy och ger den ordentligt med fukt.

  • Passar fet & problemhy.

Innehåll: 59 ml

#

Applicera efter rengöring på torrt ansikte morgon eller kväll. Undvik ögonpartiet.

Ingredienser

Cetyl Alcohol,Methylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylparaben,Stearic Acid,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Triethanolamine,Diazolidinyl Urea,Allantoin,Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride,Cymbopogon Schoenanthus Leaf Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.