Recipe for men
Peeling Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En högeffektiv exfolierande mask hjälper till att jämna ut hudtonen och boostar hudens lyster för en fräsch utstrålning. Recipe for Men Peeling Mask innehåller en unik kombination av AHA-syror och extrakt från Salix Nigra avlägsnar döda hudceller och stimulerar hudförnyelse, samtidigt som den rengörande formulan reducerar synlighet av porer och polerar bort orenheter.

  • Exfolierande mask

  • Djuprengörande

  • Ger lyster

  • AHA-syra

  • Avlägsnar döda hudceller

Innehåll: 100 ml

Användning

Använd masken på kvällen, 1-2 gånger i veckan. Applicera ett tunt lager på fuktig hud. Låt verka i ca 2 minuter. Massera varsamt i cirkulära rörelser i ca 30 sekunder. Det kan uppstå en lät pirrande rörelse och detta är helt normalt. Skölj noggrant med varmt vatten och badda huden torr.

Använd inte masken på skadad eller irriterad hud. Undvik kontakt med ögonen. Följ upp med återfuktande kräm. Exfoliering gör huden extra känslig för UV-strålning. Använd alltid solskydd med SPF30 eller högre under dagtid.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.