Acqua Di Parma
Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
449 kr
449 kr
Variant : Shower Gel 200 ml
Beskrivning

En rikt återfuktande och näringsgivande duschkräm som lämnar huden mjuk och med strålande lyster. Med en mjuk formula berikad med mandelolja, E-vitamin och fruktos för att skonsamt rengöra och vårda huden, samt boosta den med strålande lyster.

Acqua Di Parma Fico Di Amalfi Shower Gel - Med doft av Acqua Di Parma Fico Di Amalfi Edt; en energiskt frisk och pepprig doftkomposition som kretsar kring fikonet. Doften öppnar med noter från bergamot, citron, grapefrukt och citron, övergår i ett hjärta av fikonnektar, rosépeppar och jasmin, för att slutligen avrundas i en trädoftande bas av fikonträ, cederträ och benzoin.

Innehåll: 200 ml

Inspiration Blu Mediterraneo

Acqua Di Parma Fico Di Amalfi är en del av serien Blu Mediterraneo inspirerad av energin, solen och färgerna hos det italienska Medelhavet. Seriens dofter för tankarna till en lätt havsbris, vilda växter och glittrande havsvågor. Varje doft utgår ifrån en specifik ingrediens som symboliserar Medelhavets mest isolerade och exklusiva platser.

Upptäck mer som Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.