Elemis
Smooth Result Shave & Beard Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Nourishing Shave & Beard Oil, Men, 35 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Elemis Time For Men Smooth Result Shave & Beard Oil

En rakolja som har många användningsområden. Den mjukar upp ansiktshåren, förbereder huden för en nära och behaglig rakning och tillför både fukt och näring till huden. Fylld till brädden med en blandning av vitaminrika örtoljor som passar alla hudtyper är den här produkten idealisk att använda före rakning eller som skäggolja.

Nyckelingredienser
  • Grapefruktkärneolja - Känd för sina utomordentligt närande & återfuktande egenskaper.

  • Jojobaolja - Känd för att vara mest lik huden egna olja vilket gör den bra på att låsa in fukt samtidigt som den är väldigt närande.

  • Hasselnötsolja - Rik på E-vitamin och är en av de mest hud-kompatibla oljorna. En superb bärarolja för dess välkända närande egenskaper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Skaka ur fyra droppar i handflatan och applicera varsamt på rengjord och fuktig hud. Raka som vanligt eller applicera Ice-Cool Foaming Shave Gel eller Skin Soothe Shave Gel för maximal effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.