Konjac Sponge
Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal - för en underbar rengöring- och rakningsupplevelse! Den cellulära strukturen på denna rengöringssvamp skapar det perfekta löddret för en ultimat rakning.

Denna veganvänliga rengöringssvamp är gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Innehåller bambukol som är perfekt för en djup rengöring för att avlägsna pormaskar och orenheter samtidigt som den absorberar överflödigt sebum.

  • Idealisk för rakning.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Addera rakgel/rakkräm och arbeta upp ett lödder inför rakning.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.