Nõberu of Sweden
Nõberu Luxury Shaving Soap

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Sandalwood 100 g
Beskrivning

En lyxig raktvål i ”refil”lvariant utan skål. Tvålen skapar en tjockt och krämigt lödder som förgyller vilken rakning som helst.

Välj mellan tre dofter:

  • Sandalwood - En lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder & mysk.
  • Amber/Lime - En pigg & fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ & amber.
  • Amalfi - En söt och somrig doft inspirerad av den italienska Amalfikusten. Med noter av bergamott, ros, lavendel, ceder & olivträ.

Innehåll: 100 g

Användning

Vispa upp ett lödder raktvålen, helst med en rakborste. Skölj rakborsten i hett vatten så att löddret blir varmt. Detta hjälper till att mjuka upp skäggstråna för en behagligare rakning men ett varmt lödder känns också skönt mot huden.

Ingredienser

Glycerin,Aqua,Parfum,Sodium Palmate,Sodium Palm Kernelate,Palm Kernel Acid,Tetrasodium Etidronate,Potassium Stearate,Sodium Stearate,Pentasodium Pentetate,Potassium Palm Kernelate,Potassium Palmate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.