Skin79
7 Days of Sheet Masking - I Keep Getting Sheeted

Ej i lager Fri frakt från 199kr
Variant : , , , Rice, Vita C, 21 g,
Beskrivning

En lysterfull hud är en glad hud! Med detta set av 7 sheet masks boostar du huden med lyster, fukt och näring, och bidrar förhoppningsvis till en känsla av högre välbefinnande även i allmänhet. Såklart kan vi inte lova något men ge det gärna ett försök, det fungerar i alla fall för oss!

Våra 7 Days Of Sheet Masking Set är perfekta samlingar för att testa på olika sheet masker för att hitta just dina favoriter. #elevensheets #elevenkbeauty

Every day is a sheet day!

Detta mästerliga set innehåller:
1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask
1 x Skin79 Animal Mask, Dark Panda
1 x Skin79 Fresh Garden Mask, Snail
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Rice
1 x Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C
1 x MISSHA Pure Source Cell Sheet Mask (Pearl)
1 x MISSHA 3-Step Whitening Mask
7-Day Sheet Mask Challenge

Att lägga sheet mask är inte bara för de där "speciella tillfällena" (tänk i stället att till just dessa tillfällen så lyxar man till det genom att använda två!), utan kan användas varje dag och i i princip vilken kombination som helst beroende på vad just din hud behöver. Vi bjuder in dig till att delta i vår 7-Day Sheet Mask Challenge, reglerna kunde inte varit enklare; använd en sheet mask per dag och se men inte minst känn skillnaden!

För att läsa mer om hur du använder sheet masks (och hur magiskt det är), välkommen in och läs på vår blogg!

Upptäck mer som 7 Days of Sheet Masking - I Keep Getting Sheeted

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.