Blithe
Patting Water Pack Sooting & Healing Green Tea

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Blithe Patting Water Pack Sooting & Healing Green Tea

Känner du att ansiktsmask inte riktigt är din grej? Då ska du testa Blithe Patting Water Pack! En banbrytande produkt som kommer får dig att se på konceptet ansiktsmask i ett helt nytt ljus. En s.k "splash mask" som har alla fördelar man vill åt i en mask d.v.s fukt, exfoliering och lyster, men istället för att den ska ligga på i klassiska 20 minuter så gör den jobbet på bara 30 sekunder genom att man "splashar" den över huden varvat med att klappa in den. Kan det bli smidigare? Resultatet blir en mjukare, smidigare hud med en fin, naturlig lyster på nolltid.

Sooting & Healing Green Tea verkar för att balansera, verka rogivande och uppklarnande på huden, samtidigt som den successivt reducerar reaktivitet och känslighet. Nyckelingredienserna är grönt te-extrakt som effektivt mjukgör och lugnar irriterad och känslig samt tea tree-olja som balanserar fet/blandhy genom att reglera talgproduktionen. Den innovativa applikationstekniken hjälper masken att snabbt och effektivt absorberas upp av huden så man alltid har tid att unna huden lite vardagslyx i sanna Korean beauty-anda. 60% av ingredienserna är raw, dvs. att de har kallpressats för att bevara deras vitaminer, mineraler och enzymer intakta så de kan tillföra huden maximalt med nytta.

Alla Blithe Patting Water Packs är komponerade av en koncentrerad blandning mjölksyra och botaniska extrakt som jobbar för att snabbt och effektivt förbättra hudens textur och genom regelbunden användning öka dess lyster. Mjölksyran exfolierar skonsamt bort döda hudceller samtidigt som huden tillförs rikligt med fukt och näring.

  • Fokus: Exfoliering, balanserande, fet hy, bra sommarprodukt!

  • Mjölksyra

  • Återfuktande

  • Snabb & effektiv

  • Förbättrar huden struktur

Innehåll: 200 ml

Användning

Rengör först ansiktet som vanligt.

  • 15 sekunders-ritual: - Passar bra om du vill ta det i samband med morgonduschen. Ta en full kapsel av Rejuvenating Purple Berry och klappa in den i huden, men undvik ögon- och munområdet. Ta sedan vatten från duschen, "splasha" och skölj av.

  • 30 sekunders-ritual: - Häll en kapsel av Rejuvenating Purple Berry i en skål med 700 ml ljummet vatten och "splasha" med bägge händer och klappa in blandningen mellan varven. Följ upp med din övriga hudvårdsrutin. Kan användas dagligen, en flaska räcker till ca 30 tvättar

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Dextrin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,PPG-26-Buteth-26,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,1,2-Hexanediol,Panthenol,Lactic Acid,Salicylic Acid,Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract,Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract,Sodium Lactate,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract,Gardenia Florida Fruit Extract

Upptäck mer som Patting Water Pack Sooting & Healing Green Tea

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.