Blithe
Pressed Serum Tundra Chaga

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En smart hybrid av ett serum och en fuktkräm för dig som alltid har ont om tid men som ändå vill maximera din hudvård. Resultatet kallas för "pressat serum" och är en riktig trendprodukt inom Korean beauty. Pressed Serum Tundra Chaga innehåller hela 60 % extrakt av viltskördad chagasvamp för att åstadkomma bästa möjliga återfuktande och närande effekt. Den mjukgör, återfuktar, klarnar upp och verkar utjämnande på hudtonen samtidigt som den har en fjäderlätt konsistens som absorberas snabbt upp av huden.

Chagasvampens extrakt har utvunnits genom en kallpressningsmetod för att bevara all dess näring intakt och har kombinerats med fermenterade, lättviktiga oljor som argan- och olivolja.

  • Fokus: Elasticitet & rynkor

  • Hybrid mellan serum & kräm

  • Extrakt från Chagasvamp

Innehåll: 50 ml

Användning

Ta en liten klick av krämen och fördela den jämnt över ansikte och hals genom att försiktigt klappa in den för bästa resultat. Essence och/eller serum kan användas innan krämen om huden behöver extra fukt/näring.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.