Holika Holika
Modeling Mask - Collagen

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 105 kr

314 kr 419 kr

Du sparar 105 kr

314 kr 419 kr

Variant : 200 g
Beskrivning

Holika Holika Modeling Mask - Collagen

Holika Holika Modeling Mask - Collagen är en mask som följer ansiktets form och konturer, stelnar och som man sedan smidigt drar av. Formulan är mjuk och får en gummikonsistens då den stelnar så den känns inte hård eller obekväm på huden.

Masken ser ut som ett pulver som sedan blandas ihop med vatten vilket aktiverar ingredienserna och bildar formulan som appliceras på huden och som sedan stelnar. Formulan är full med vitaminer och har en positiv inverkan på rynkor och fina linjer.

  • Blandas med vatten
  • Passar alla hudtyper, speciellt torr och mogen hy
  • Spatel och kopp ingår
  • Gummiaktig formula på masken
  • Uppljusande effekt
  • Näringsrik formula

Innehåll: 200 g

Användning

Blanda ihop pulvret i burken med vatten, med hjälp av måttkoppen som följer med. Applicera sedan formulan på rengjort ansikte och låt den ligga kvar tills den stelnat. Dra sedan försiktigt bort den och avsluta med fuktighetskräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Titanium Dioxide,Algin,Glucose,Fragrance,Collagen,Diatomaceous Earth,Calcium Sulfate,Tetrasodium Pyrophosphate,Charcoal Powder,Potassium Alginate

Upptäck mer som Modeling Mask - Collagen

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.