Holika Holika
Smooth Egg Charcoal Egg Soap

Ej i lager Fri frakt från 199kr
119 kr
119 kr
Variant :
Beskrivning

Denna äggformade handgjorda fast ansiktstvål har en djuprengörande effekt och avlägsnar milt med effektivt smuts, makeup och olja från hudytan. Tvålen innehåller kol vilket har mycket fin effekt när det kommer till att rengöra huden från pormaskar och envisa orenheter. Kol har även en lätt exfolierande effekt samtidigt som det absorberar överflödigt talg, verkar uppklarnade samt förebygger inflammation.

Huden blir omedelbart uppfräschad och med reducerade orenheter/pormaskar, samtidigt som den lämnas med en matt finish men även med en underliggande frisk lyster. Smooth Egg Charcoal Egg Soap passar utmärkt att använda om man har kombinerad till fet hy som lätt får orenheter, den är också tillräckligt mild i formulan för att passa en känslig hud.

  • Passar kombinerad/fet hud

  • Djuprengörande

  • Lätt exfolierande

  • Talgabsorberande

  • Reducerar orenheter & pormaskar

Innehåll: 2 x 50 g

Användning

Smooth Egg Charcoal Egg Soap kan användas på 3 olika sätt:

  • Som vanlig rengöring - löddra upp med varmt vatten, massera över huden och skölj sedan av.

  • Som ett bubblande rengöringsskum - löddra upp och applicera över hela ansiktet, undvik direktkontakt med ögon och mun. Massera varsamt produkten över huden tills skummet blivit till en mjuk, fin kräm och skölj sedan av.

  • Som en mask - för att förstärka effekten av denna produkt kan den 1-2 gånger i veckan användas som en mask. Applicera då skummet på huden och låt verka i ca 10 minuter innan du sköljer av och fortsätter med din hudvårdsrutin som vanligt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Tetrasodium EDTA,Stearic Acid,Titanium Dioxide,Triethanolamine,Myristic Acid,Sodium Hydroxide,Sodium Lauryl Sulfate,Palmitic Acid,Glycerine,Perfume,Triclosan,Lauric Acid,Purified Water,Disodium Lauryl Sulfosuccinate,Charcoal Powder,creating foam,Hydrolyzed Egg Protein (Eggs White)

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.