MISSHA
Speedy Solution Lifting Patch

Ej i lager Fri frakt
35 kr 35
35 kr 35
Beskrivning

Definiera din käklinje genom att lyfta och mjukgöra konturerna i ansiktet.MISSHA Speedy Solution Lifting Patch hjälper till att definiera konturerna i ansiktet genom att ge spänning till hängande och livlös hud.

1. Gör huden fast
Hål i ansiktsmasken som du hänger på öronen för att ge en unik lyftning genom att dra fast nack- och hakområdena samtidigt.

2. Elasticitet
Peptider och koffein gör huden fast igen, medan kollagen ger elasticitet.

Användning:
  1. Efter rengöring, förbered huden med en toner.

  2. Fäll ut masken, ta bort filmen och klistra på huden.

  3. Applicera masken från mitten av hakan för att passa ansiktets konturer och försegla sedan hålen på öronen för att hålla allt på plats.

  4. Låt masken sitta i ca 15-20 minuter innan du tar bort masken.

  5. Klappa försiktigt in kvarvarande essens i huden.

Nyckelingredienser:

Peptider - Gör huden fast
Collagen - Förbättra elasticitet
Hyaluronic Acid - Återfuktar och mjukgör

Rekommenderas till:
  • De som vill få fastare hy runt käkbenet

  • De som har trött, hängande hud som behöver ett lyft

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Titanium Dioxide,Sodium Polyacrylate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Lecithin,Caffeine,Water,PVP,1,2-Hexanediol,Polysorbate 80,Aluminum Glycinate,Tartaric Acid,Polyvinyl alcohol,Gelatin,Water/Aqua,LYSOLECITHIN,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,Ethyl Hexanediol,Acetyl Hexapeptide-8 (500ppm),Fragrance/Perfume,Isomerized Safflower Glycerides

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.