MISSHA
1/2 Soft Sponge Sheet

(2 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
99 kr
99 kr
Variant :
Beskrivning

Ta bort sminket på ett enkelt, mjukt men ändå effektivt sätt. Med MISSHA 1-2 Soft Sponge Sheet får du mjuka bomullspads som levererar toner till din hud på bästa möjliga sätt. MISSHA 1-2 Soft Sponge Sheet är utmärkt för alla hudtyper och lämnar inte en torr känsla efter användning.

1. Använd rätt mängd toner- Ju mer toner som blötläggs i bomullspadsen, desto mindre toner levereras till huden.

2. Bomullspad med flera användningsområden- Eftersom den behåller och levererar toner bra, kan den också användas som en ansiktsmask.

3. Använd en eller flera samtidigt!- Du kan använda ett stycke för att fästa tunt på huden och 2 stycken för att fästa tjockt på huden, för extra omsorg.

Användning

Blöt toner i bomullsplattan och dynan på huden för att göra det fuktigt! Blötta lågviskösa produkter som toner och essens djupt in i bomullsplattan och fäst den för att användas som maskpack. Tips: Torka inte bort det för att rengöra huden! Innehållet inuti kan läckas ut.

Upptäck mer som 1/2 Soft Sponge Sheet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product