Kocostar
Slice Mask Sheet

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
59 kr
59 kr
Variant : Tomato
Beskrivning

Vem har sagt att tomater endast hör till matlagning och sallader? Med Slice Mask Sheet Tomato från KOCOSTAR får du en lystergivande behandling som väcker liv i till och med den mest trötta, glåmiga huden. Huden lämnas maximalt återfuktad och uppfräschad. Perfekt både som förberedande steg innan du ska applicera makeup för en extra lysterfull grund, eller som lyxig söndagsmask.

Slice Mask Sheet Tomato är en rolig variant av den populära sheetmasken, som istället för att ha ett större tyg/textilark som placeras över hela ansiktet, har mindre delar som kan placeras ut precis där och när du behöver dem. Fördelen är att du inte behöver använda alla på en gång om inte behovet finns, en extra trevlig bonus är också att delarna är formade som små tomatskivor!

  • Lystergivande

  • Passar alla hudtyper

  • Fuktgivande

Innehåll: 2 ark á 6 st masker

Användning

Placera maskerna på ren och torr hud i ansiktet eller på kroppen på de ställen som behöver vård. Låt verka 15-20 minuter. Avlägsna och låt överflödigt serum tas upp av huden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product