MISSHA
Rotorua Spa Mud Pack Cleanser

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Första steget, Pore Pack & Foam-Cleanser tar hand om dina porer på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt! MISSHA Rotorua Spa Mud Pack Cleanser tar hand om dina porer och avlägsnar smuts och föroreningar ur porerna och ger huden bättre struktur och elasticitet.

1. Överlägsen porvårdseffekt av Rotorua spa-lera
Formulan hjälper till att bryta ner porer genom att avlägsna föroreningar och överskott av talg med Rotorua spa-lera.
2. Multifunktionsporförpackning och skum för att tillhandahålla packnings- och rengöringseffekt i en enda användning
Genom att kombinera ansiktsmask, rengöring och skumtvätt, så blir det möjligt att göra en djuprengöring i en enda användning.
3. Omformning av textur
Medan det blir en leransiktsmask genom att applicera produkten blir den också en ansiktsrengöring genom att applicera vatten.

Användning

Efter du tvättat av ansiktet, ta en lämplig mängd och applicera på torrt ansikte. Låt det verka och torka i 3 minuter. Massera med vatten tills det bildas skum och rengör med ljummet vatten.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Stearic Acid,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Titanium Dioxide (CI 77891),Water,Myristic Acid,Sodium Lauryl Sulfate,Portulaca Oleracea Extract,Kaolin,Palmitic Acid,Fragrance,Bentonite,Mica (CI 77019),Lauric Acid,Cellulose Gum,Dimethyl Sulfone,Montmorillonite,Tetrasodium Pyrophosphate,Magnesium Aluminum Silicate. Phenoxyethanol,Arachidic Acid

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.