MISSHA
Super Aqua Mini Pore 3Step Nose Patch

5stars stars, based on 1 reviews
Ej i lager Fri frakt
49 kr 49
49 kr 49
Beskrivning

Bli av med synliga porer på ett kick med MISSHA Super Aqua Mini Pore 3Step Nose Patch! Denna näsmask kommer i tre steg för att avlägsna och reducera synbarheten av pormaskar vid näsan, som ofta är ett problemområde för många.

Denna näsmask är 1,5 gånger större än vanliga näsmasker, vilket ger möjligheten till att få med ett större område runt näsan. Steg 1 smälter sebum med en själv-värmande mask och BHA-ingredienser, steg 2 avlägsnar pormaskar och steg 3 gör porerna tightare samtidigt som det återfuktar och förbättrar hudens elasticitet.

  • Fina kolbubblor lämnar porerna fräscha.

Innehåll: 1 st för engångsanvändning

Användning

STEG 1: Rengör huden först. Applicera steg 1 på näsan och låt verka i 15-20 minuter. Avlägsna överflödig produkt.

STEG 2: Ta bort den transparenta filmen på steg 2, fukta näsan med vatten och applicera den. Vänta tills den torkat helt (ca 10-15 minuter) och avlägsna sedan.

STEG 3: Avlägsna överflödiga rester och applicera steg 3 på näsan. Låt verka 5-10 minuter och badda in överflödig essens på näsan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product