MISSHA
Super Aqua Oil Clear Gel Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 70 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

För dig som önskar en lätt kräm som kan kontrollera sebum samtidigt som huden återfuktas - MISSHA Super Aqua Oil Clear Gel Cream är då rätt för dig! Denna gelkräm har oljekontrollerande ingredienser samtidigt som den återfuktar för en mjuk, len hud fri från glans. Super Aqua Oil Clear Gel Cream kontrollerar sebumproduktionen och lämnar huden återfuktad utan glans. Den har en geltextur som känns lätt på huden och ger ordentligt med fukt. Den har även en kylande effekt samtidigt som extrakt från Baobab-trä och Björkbark ger djup återfuktning, vilket i sin tur reducerar den stramande känslan. Hyaluronsyra hjälper till att ge fukt djupt in i huden och planktonexrakt absorberar olja.

Användning

Använd som sista steg i din hudvårdsrutin för att reducera glans och återfukta. På grund av den lätta texturen kan den återappliceras flera gånger under dagen för att ge fukt, utan att kännas tung eller ge glans.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Isononyl Isononanoate,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Ethylhexyl Glycerin,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Water,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,1,2-Hexanediol,Panthenol,Plankton Extract,Glyceryl Caprylate,Dipotassium Glycyrrhizate,Ethanol,Sugar Cane Extract,Fragrance(Parfum),Pseudoalteromonas Ferment Extract,ADANSONIA DIGITATA FRUIT EXTRACT,peg/ppg-17/6 Copolymer,Betula Platyphylla Fluid,Chondrus Crispus(Carrageenan) Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.