Mizon
Correct Combo Perfect Moisture Pact SPF50+

Ej i lager Fri frakt
415 kr 415
415 kr 415
Variant :
Andra färger :
Beskrivning

Med Correct Combo Perfect Moisture Pact SPF50+ får du en fulltäckande foundation formulerad med Mizons patenterade Hydra Tox Technology, kombinerad med speciella pigment som gör att den smälter perfekt in i huden och anpassar sig efter din hudton. Trots den höga täckningsgraden är Correct Combo Perfect Moisture Pact lätt i texturen och lägger sig inte kakigt på huden utan smälter in för en sömlös finish.

Du kan enkelt justera hur mycket täckning du vill ha genom att applicera i tunna lager. Denna foundation har även en kamouflerande effekt på porer och ojämnheter, och ger en sammetslen finish med en naturlig lyster. Formulan bidrar till hållbar återfuktning på djupet, vid regelbunden användning verkar den även utjämnande på hudtonen samt anti-age.

Correct Combo Perfect Moisture Pact kommer i en praktisk och hygienisk förpackning där du pressar fram foundation genom de små hållen för att få precis lagom mängd på applikatorn, utan att komma i kontakt med resten av foundation. Produkten kommer även med en refill.

  • SPF 50+, PA+++

  • Hög täckning

  • Fuktigvande

  • Lystergivande

  • Naturlig finish

Innehåll: 2 x 12 ml

Användning

Pressa fram lagom mängd foundation och applicera på huden med medföljande applikator genom att försiktigt pressa den mot huden. Kan appliceras i fler lager om extra täckning önskas.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.