Mizon
Enjoy Vital-Up Time, Anti Wrinkle Mask

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Till dig som har en mogen/förtida åldrad hur och som vill fokusera mycket på linjer och rynkor, då är Enjoy Vital-Up Time, Anti Wrinkle Mask masken för dig. I denna sheet mask har man använt sig av snigelsekretfiltrat som främsta aktiva komponent, som adresserar just linjer och rynkor på ett effektivt sätt samt främjar en ökad elasticitet i huden. Snigelsekretfiltrat boostar även cellförnyelsen och accelererar hudens naturliga återhämtningsprocess för att ge en förebyggande effekt när det kommer till förtida hudåldrande.

Ytterligare fördelar hos snigelsekretfiltratet är att det stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin vilket bidrar till en spänstigare och "fylligare" hud, det verkar även antiinflammatoriskt och antibakteriellt.

Förutom snigelsekretfiltrat innehåller formulan Mizons "vital essence"-formula bestående av allantoin som återhämtar, trehalose som mjukgör och återfuktar, fuktbindande hyaluronsyra och revitaliserande betaglukan.

  • Anti-age

  • Passar alla hudtyper

  • Fokuserar på att reducera- & förebygga synlighet av fina linjer & rynkor

  • Stimulerar cellförnyelse

  • Stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin

Innehåll: 1 sheet mask á 30 ml

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 11-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden..

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Dipropylene Glycol,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Triethanolamine,Water,2-Hexanediol,Trehalose,Hydrogenated Castor Oil,Fragrance,Dimethyl Silane,Adenosine,Allantoin.,PEG-60,Snail Secretion Filtrate,Bis-PEG-18,Propanediol 1,Methyl Ether

Upptäck mer som Enjoy Vital-Up Time, Anti Wrinkle Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product