Mizon
Enjoy Vital-Up Time, Firming Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Vital-Up Time Firming Mask är sheet masken för dig som känner att huden har förlorat mycket spänst. Formulan innehåller extrakt från granatäpple, en ingrediens känd för att verka stärkande på hudens elasticitet, det har även en uppklarnande effekt och bidrar till en fräsch lyster. Granatäpple är otroligt rikt på antioxidanter och bidrar med en kraftfull anti-age-effekt tack var dess höga koncentration av antioxidanter, polyfenoler och taniner.

Formulan innehåller förutom granatäpple även Mizons "vital essence"-formula bestående av allantoin som återhämtar, trehalose som mjukgör och återfuktar, fuktbindande hyaluronsyra och revitaliserande betaglukan.

  • Anti-age

  • Rekommenderas till en hud som tappat spänst & elasticitet

  • Lystergivande

  • Rik på antioxidanter

Innehåll: 1 sheet mask á 25 ml

Mizon Enjoy Vital-Up Time, Firming Mask

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 11-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Triethanolamine,Water,2-Hexanediol,Trehalose,Allantoin,Hydrogenated Castor Oil,Fragrance,Dimethyl Silane,Punica Granatum Fruit Extract,PEG-60,Bis-PEG-18,Propanediol 1,Methyl Ether,Beta-glucan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product