Mizon
Enjoy Vital-Up Time, Nourishing Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Enjoy Vital-Up Time, Nourishing Mask är en sheet mask speciellt framtagen för att ge extra näring och vård till en torr hud. Formulan är rikt återfuktande och innehåller avokado-extrakt vilket är otroligt rikt på hudnyttiga fetter och näringsämnen som mjukgör, ger lyster och förbättrar hudtexturen. En perfekt mask att ha regelbundet på vintern när vädret är hårt, eller som extra närings- och fuktboost efter en peeling.

Förutom avokadoextrakt innehåller formulan Mizons "vital essence"-formula bestående av allantoin som återhämtar, trehalose som mjukgör och återfuktar, fuktbindande hyaluronsyra och revitaliserande betaglukan.

  • Intensivt närande & återfuktande

  • Lystergivande

  • Mjukgörande

  • Passar alla hudtyper, extra bra till torr hud

Innehåll: 1 sheet mask á 25 ml

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 11-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden..

Ingredients

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Triethanolamine,Water,2-Hexanediol,Trehalose,Allantoin,Hydrogenated Castor Oil,Fragrance,Dimethyl Silane,PEG-60,Bis-PEG-18,Propanediol 1,Methyl Ether,Beta-glucan.,Persea Gratissima(avocado) Fruit Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product