Skin79
3 Step Shower Glow Brightening Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
59 kr
59 kr
Variant :
Beskrivning

3 Step Shower Glow Brightening Mask från Skin79 är en effektiv 3-stegsmask som är allt förutom "bara" en ansiktsmask; den skämmer bort din hud totalt genom att förutom själva masken både ge en förberedande exfoliering, samt avslutar behandlingen med en lystergivande, återfuktande kräm.

3 Step Shower Glow Brightening Mask kommer indelade i 3 olika delar för att vara så enkel som möjligt att använda: man börjar först med att avlägsna döda hudceller och orenheter, för att låta ny och fräsch hud få optimalt upptag av aktiva ingredienser. Man applicerar sedan sheet-masken, för att i sista steget smörja in med den avslutande kräm som ger en strålande lyster. Huden får ny energi, fukt, blir mer motståndskraftig och känns lika fräsch som om du precis kom ut ur duschen!

  • 3-stegsprodukt: Exfoliering, mask & återfuktande kräm

  • Lystergivande & utjämnande på hudtonen

Innehåll: 1 st 3-stegsmask

Användning
  • Steg 1: Rengör och torka huden. Svep sedan med bomullsrondellen över huden i ca 2-3 minuter. Tänk på att inte gå för nära ögonområdet. Skölj ansiktet.

  • Steg 2: Placera Shower Glow sheet-mask över ansiktet. Masken ger intensivt med fukt samt viktiga näringsämnen. Masken lämnas på ca i 10-20 minuter så att aktiva ingredienser får den tid de behöver för att absorberas upp av huden. När du tagit av masken kan du varsamt klappa in eventuell överbliven produkt in i huden. Skölj inte av.

  • Steg 3: Applicera Tone-up Glow Cream som återfuktar och fulländar din behandling med ett strålande resultat.

Upptäck mer som 3 Step Shower Glow Brightening Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product