Skin79
Clean On 2 Step Nose Pack

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Få bukt med envisa pormaskar med denna smarta 2-stegsmask från Skin79. Clean On 2 Step Nose Pack jobbar målinriktat med att ta sig an problemområdet kring näsan, där det oftast vill samla på sig orenheter oavsett hur energiska och noggranna vi är med vår hudvårdsrutin.

Produkten består av 2 delar; den första är en peel-off-mask berikat med talgabsorberande kolpulver som hjälper till att "dra ut" pormaskar och orenheter, del två är en vårdande och återfuktande mask berikad med aloe vera, trollhassel och grönt te. De två delarna jobbar i perfekt symbios och bidrar till en ultraren och len hud med reducerad synlighet av porer och en jämnare yta.

Innehåll: 1 st 2-delad mask

Användning
  • Steg 1: Rengör ansiktet. Öppna förpackningen, fukta huden på näsan lite lätt och applicera sedan den mörka masken, tryck till så att den verkligen ligger tätt på huden. Låt sitta i ca 10 minuter tills produkten har torkat, greppa sedan tag om ett av hörnen och dra av snabbt.

  • Steg 2: Placera den vita, mjuka masken över samma område och låt verka även den i ca 10 minuter. Avlägsna och fortsätt med din hudvårdsrutin.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product