Skin79
Injection Cushion BB SPF50+ PA+++

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Injection Cushion BB SPF50+ från Skin79 är en återfuktande och utjämnande BB-cream med en smart cushion-funktion som gör att du lätt och smidigt kan applicera produkten samt fixa snabba touch-ups utan krångel. Formulan är lätt i texturen och smälter sömlöst in i huden och skapar en jämn, lysterfull yta utan att bli det minsta kakig. Som pricken över i har denna BB-cream även solskyddsfaktor 50+ som skyddar mot skadliga UV-strålar och på så sätt verkar förebyggande på förtida hudåldrande.

Formulan innehåller lösligt kollagen samt palmitoyltriped-5 vilka bidrar med intensiv fukt till huden samt främjar dess spänst och elasticitet. Andra fina nyckelingredienser är bl.a morginaolja, ringblomma och tamarindextrakt. Injection Cushion BB SPF50+ är en perfekt produkt att ha "on-the-go" i väskan eller på resan, dosan är fyllt från början men du får även med samma formula och mängd i en tub så att när dosan tar slut kan du lätt fylla på lite i taget och på så sätt behålla en aktiv och fräsch produkt längre.

  • BB-cream med cushion-funktion

  • Smidig

  • Ljus beige nyans med varm underton (#21)

  • Semi-täckande (kan appliceras i lager för ökad täckning)

  • SPF 50

  • Återfuktande & lystergivande

Innehåll: 14g dosa + 14g tub

Användning

Öppna dosan och lyft upp det vita innerlocket. Dra av skyddsfilmen för att komma åt själva "kudden". För att få fram produkt, tryck lätt med den medföljande applikatorn och applicera sedan tills önskat resultat är uppnått.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.