THANK YOU FARMER
Back To Relax Soothing Gel Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100ml
Beskrivning

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask hjälper till att jämna ut och stärka huden med hjälp av kollagen och centella-extrakt. Den är sval och känns behaglig på en irriterad hud. Den härliga gel-texturen glider enkelt på din hud och lämnar huden med en härlig känsla av fukt.

  • Ljusar upp & jämnar ut
  • Gel-textur
  • Kan användas på natten

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera ett tjockt lager på rengjord, torr hud. Låt verka i 10-20 minuter och skölj sedan noggrant. Du kan även använda den som en nattmask, låt då verka under natten och skölj på morgonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Back To Relax Soothing Gel Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.