Rodial
Dragon's Blood

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 375 kr

375 kr 750 kr

Du sparar 375 kr

375 kr 750 kr

Variant : Neck & Decollete Sculpting Gel 100 ml
Beskrivning

Rodial Dragon's Blood Neck & Decollete Sculpting Gel

Rodial Dragon's Blood Neck & Decollete Sculpting Gel är en effektiv gel som hjälper till att ge ett lyft samt jämnare ton på hals- och dekolletageområdet. Denna gel är berikad med kraftfulla ingredienser som Dragon's Blood, Volufiline™ och Veteprotein som hjälper till att reducera synbarheten av rynkor, samt vårdar tunn, rynkig hud.

Dragon's Blood Neck & Decollete Sculpting Gel har en lugnande effekt på huden medan Volufiline™ jämnar ut och ger en förnyad look. Veteprotein hjälper till att ge ett lyft och en uppstramande effekt. Den är också berikad med hyaluronsyra som bevarar fukten i huden och återfuktar huden med långvarig verkan.

  • Passar en mogen hud.
  • För hals- & dekolletage.

Innehåll: 100 ml

Användning

Massera in i huden på hals- och dekolletage med lätta, uppåtgående strykningar. Låt produkten absorberas innan du applicerar fuktkräm. Bästa resultat uppnås genom att använda produkten 2 gånger dagligen.

Upptäck mer som Dragon's Blood

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.