Sisley
Super Soin Solaire Silky Body Cream SPF30

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 616 kr

923 kr 1539 kr

Du sparar 616 kr

923 kr 1539 kr

Variant : 200 ml
Beskrivning

Sisley Super Soin Solaire Silky Body Cream SPF30

Sisley Super Soin Solaire Silky Body Cream SPF30 med högt skydd är en solskyddsprodukt som bevarar ungdomlig hud och som bidrar till att bibehålla hudens förmåga att skydda sig mot solen och åldrande som orsakats av solen tack vare en kombination av högeffektiva UVA- och UVB-filter och ytterst avancerade aktiva skyddande ingredienser.

Krämen förebygger fria radikaler tack vare en kombination av aktiva ingredienser (E-vitaminacetat och edelweissextrakt) som bidrar till att skydda huden mot oxidativ stress som är den främsta orsaken till åldrande som orsakats av solen.

Kroppskrämen har en smidig konsistens som inte kladdar och som gör huden återfuktad, mjuk och behaglig. Formulan smälter in i huden utan att lämna vita ränder samt har en naturlig doft med essentiella oljor av lavendel och geranium.

  • Bidrar till att skydda huden mot åldrande orsakat av solen
  • SPF 30
  • Mjukgörande och uppbyggande formula
  • UVA & UVB filter
  • Vattenfast

Innehåll: 150 ml

 

Upptäck mer som Super Soin Solaire Silky Body Cream SPF30

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.