Beauté Pacifique
Corpus Paradoxe Body Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Corpus Paradoxe är ett underbart anti-age kroppsserum, baserat på två biologiskt aktiva ingredienser, Resvertrol och Procyanidin. Du får ett fantastiskt serum som hjälper till att förebygga synbarheten av ålderstecken. Ge din hud extra lyx med Beauté Pacifique Corpus Paradoxe Body Oil som vid regelbunden användning kan ge huden en ungdomligare, fräschare look.

Med sina få rena, koncentrerade och effektiva ingredienser jobbar Corpus Paradoxe aktivt med att reducera synbarheten av ålderstecken. Det har en lätt konsistens, går snabbt in i huden och är lämpligt för alla hudtyper.

  • Vinnare av Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015.

Innehåll: 100 ml

Specifikationer

  • Skyddar hudens celler mot skadliga fria radikaler.

  • Anti-age effekt med naturlig procyanidin & resveratrol.

  • Innehåller två typer av vitamin E.

  • Penetrerar djupt ner i huden & gör den mjuk samt elastisk.

  • Squalane-olja - fantastisk mjukgörare samt transportör av de aktiva ingredienserna. Squalanet säkerställer att serumet penetrerar djupt i huden, samtidig som hudytan blir effektivt återfuktad.

  • Resveratrol & Procyanidin hämtas från chilenskt vindruvkärnextrakt & har förädlats genom avancerat bioteknologi. Dessa två starkt anti-oxidativa substanser har både anti-age & anti-inflammatoriska egenskaper.

Användning

Applicera på väl rengjord hud. Kan användas varje dag, antingen ensam eller tillsammans med en kroppslotion.

Ingredienser

Tocopheryl Acetate,Parfum/Fragrance,Tocopheryl,Vitis Vinifera Grape Seed Oil,Ingredients: Squalane

Upptäck mer som Corpus Paradoxe Body Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.