Shiseido
Body Creator Aromatic Energizing Spray

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En uppfriskande mist-spray med en stimulerande, uppiggande doft som ger kroppen ett tonat utseende samtidigt som huden får rikligt med fukt. Fräschar upp områden som är utsatta för svullnader, som ben och armar, med sin svalkande känsla.

Återfuktar huden för att förbättra jämnheten. Utnyttjar de aromatiska krafterna hos Advance SLM Fragrance för att inspirera känslor av optimism och förhöja upplevelsen av kroppsvård.

  • Dermatologiskt testad.

Innehåll: 150 ml

Shiseido Body Creator Aromatic Energizing Spray

Applicera generöst över hela kroppen, med fokus på områden som är utsatta för celluliter såsom lår, höfter, midja, stuss och överarmar. Smörj in försiktigt, med hjälp av en lätt massage för bättre resultat.

Om benen är svullna, använd långa uppåtgående drag, med början från vristerna. Efter du applicerat sprayen, andas djupt för att maximera fördelarna med denna aromatiska formulering. Använd inte i ansiktet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.