SkinRoller
SkinRoller

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Detta är en kliniskt beprövad hudroller som används till både ansikte, hårbotten och kropp för att minimera hudskador som ärr och bristningar, celluliter, rynkor och fina linjer samt håravfall. 540 små mikronålar stimulerar kollagenproduktionen av hudceller så att din hud återfår sin spänst och förebygger skador i huden.

 • 540 mikronålar.
Använd SkinRoller till:
 • Hudbristningar.
 • Acne-ärr.
 • Rynkor & anti-aging.
 • Håravfall.
 • Kirurgiska ärr.
 • Celluliter.

Välj rätt storlek:

0,5 mm: Används främst i ansiktet för rynkor och mindre ärr, även för att förebygga kommande rynkor. Perfekt som anti-aging. För män som vill behandla tunnhårighet eller förebygga håravfall rekommenderar vi även denna storlek som ett alternativ.

1,00 mm: Används lättare för ytliga ärr, nytillkomna rynkor, små bristningar, mindre celluliter, fastare hud. Kan även användas mot djupa acneärr i ansiktet.

1,50 mm: Lämpar sig för att behandla celluliter och bristningar på kroppen. Passar även bra mot djupa ärr och kirurgiska ärr.

Användning

 1. Rengör noga området i ansiktet eller på kroppen och din SkinRoller innan behandling.

 2. Återfukta huden. Det kan underlätta när du rollar.

 3. Koncentrera dig och stressa inte.

 4. Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck. Rulla ca tio gånger åt samma håll för att sedan byta riktning. Du ska rulla i minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen. (Se bilden).

 5. Efter behandling rekommenderar vi att du använder någon kräm. Detta då du nu skapat tusentals mikrohål och att huden nu mycket bättre kan absorbera alla de ämnen som finns i olika serum och vitaminkrämer. För optimalt resultat bör du kombinera din behandling med någon form av kräm eller serum lämpat för ditt ändamål. C-vitaminkrämer generellt är väldigt bra.

Om du ska använda SkinRollern i ansiktet så rekommenderas det att man rollar med sju dagars mellanrum.

FAQ

Kan man använda SkinRoller under sommaren?

Du bör inte sola direkt efter behandlingen ifall du fortfarande är röd, men annars går det utmärkt att använda SkinRoller under sommaren.

Kan man använda SkinRoller mot håravfall?

Ja, SkinRoller kan användas av personer med problem med håravfall. SkinRoller kan förebygga problemen och bör användas med en kräm för ändamålet. SkinRoller rekommenderar 0.5 mm och 0.75 mm för detta ändamål. SkinRoller är ingen direkt lösning som kommer få håret att växa tillbaka, men kan ge en otrolig hjälp.

Hur länge håller en SkinRoller?

Dessa SkinRollers är av högsta kvalité med kirurgiska nålar. Med rätt skötsel och användning kan du förvara din roller i upp till sex månader innan nålarna kan bli slitna. Detta beror även på hur ofta du använder den.

Hur rengör jag min SkinRoller?

Det är viktigt att hela tiden hålla din SkinRoller ren då det är mikronålar som penetrerar din hud. Du kan efter användning rengöra den genom att låta den stå i alsolsprit (produkten ska endast stå i alsolspriten i några minuter) eller liknande som dödar bakterier. Det går även bra att koka den under en kortare tid. Du ska aldrig dela din roller med någon annan.

Är det riskfritt att använda en SkinRoller hemma?

Ja, dessa nålar är fortfarande små men du bör vara försiktig i ansiktet med för stora nålar. Det är möjligt att det kan bli väldigt rött efter att du rollat och till och med komma blod, men detta skall ej ses som något farligt. De små såren läker oftast inom ett dygn. Använd gärna innan läggdags.

Är SkinRoller CE-certifierad och säker?

Ja, dessa rollers håller högsta klass och är CE-certifierade och godkända för hemmabruk.

Upptäck mer som SkinRoller

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.