Clarins
Exfoliating Body Scrub

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
425 kr
425 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Clarins Smoothing Body Scrub For a New Skin

Smoothing Body Scrub från Clarins hjälper till att förbättra hudens kvalitet och gör den mjukare genom att ta bort orenheter och döda hudceller. Detta är ett nödvändigt första steg i framgångsrika kroppsvårdsprogram eftersom det hjälper till att underlätta upptagningen av produkten och förstärker därmed dess verkan. Genom att stimulera cellförnyelsen hjälper den även till att minimera synligheten av "svampig" hud och förebygger även dess uppkomst. Huden blir motståndskraftigare, fastare och mjukare.

Bamboopuder (naturliga silica-microkorn) har en exfolierande effekt. Moringaextrakt renar och hjälper till att avlägsna giftansamlingar. Mimosa Tenuiflora hjälper till att vårda samtidigt som lakritsextrakt agerar mjukgörande Cyamopsis och Sheasmör efterlämnar en skyddande, mjukgörande hinna på huden.

Innehåll: 200 ml

Användning

Massera in på torr eller fuktad hy 1-2 gånger per vecka (inklusive området kring bysten och framförallt på hårda ytor så som armbågar, knän, fötter och lår.) Skölj noga. Rekommenderas före användandet av brun-utan-sol-produkter.

Upptäck mer som Exfoliating Body Scrub

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product