Acqua Di Parma
Rosa Nobile

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 107 kr

428 kr 535 kr

Du sparar 107 kr

428 kr 535 kr

Variant : Shower Gel 200 ml
Beskrivning

En avslappnande, delikat rosdoftande duschkräm som omvandlas till ett mjukt skum i kontakt med vatten. Formulerad för att varsamt rengöra huden utan att rubba dens naturliga balans med naturligt vårdande ingredienser som provitamin B5 och rosvax. Lämnar huden mjuk, len och väldoftande!

Med doft av Acqua Di Parma Rosa Nobile Edp - En hyllning till rosen, blommornas drottning, i en elegant och tidlös komposition. Med inledande noter från siciliansk mandarin, bergamot och peppar som övergår i ett intensivt blommigt hjärta av italiensk ros, pion, viol och liljekonvalj. Doften avslutas i ett crescendo av varma och sensuella noter av cederträ, ambra och mysk.

Innehåll: 200 ml

Med inspiration från den italienska aristokratins trädgårdar

Den italienska aristokratins trädgårdar är exklusiva platser där konst, natur och kultur möts i harmoni. Med hjälp av trädgårdarnas mest symboliska blommor - Iris, Magnolia, Jasmin, Ros och Pion - porträtteras dessa gömda platser i en serie feminina dofter från Acqua Di Parma.

Toppnoter:

Bergamot, Mandarin & Peppar

Hjärtnoter:

Ros, Pion, Liljkonvalj & Viol

Basnoter:

Sandelträ, Ambra & Mysk

Upptäck mer som Rosa Nobile

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.