Konjac Sponge
Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge

Konjac Sponge Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge är gjord av konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet och luffaväxt, berikad med bambukol. Konjac Sponge har mixat välviljan av konjak-växtrötter och de kraftfulla effekterna av luffaväxten för att erbjuda en djupare rengöring och exfoliering. Snällare än luffaväxt men hårdare än resterande av Konjac Sponges rengöringssvampar. Idealisk för huden som behöver en djupare exfoliering!

Bambukolen hjälper till att reducera odörer, är naturligt antibakteriell samt hjälper till att absorbera överflödig olja. Perfekt att använda i bad eller dusch, addera bara vatten för en ultimat rengöring och exfoliering.

  • Gjord på en mix av konjak-växtrötter & luffaväxt.

  • Berikad med bambukol.

  • För rengöring av kroppen.

  • Passar huden som behöver en djupare rengöring & exfoliering.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Upptäck mer som Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product