Hudvård

Vattenflaska

Hos oss finner du vattenflaskor i alla dess färger och storlekar. Vi har något för varje person och livsstil, och vi är hundra på att du kommer hitta dig en favorit hos oss. En vattenflaska är verkligen toppen för att ha med sig för att hjälpa till med det dagliga behovet man faktiskt behöver utav vätska. Med en snygg och uppiggande vattenflaska blir det självklart också mycket roligare att ha flaskan framme på sitt skrivbord, eller varför inte på bordet bredvid sängen?

Varför ska man då bära med sig en flaska, förutom till de självklara gångerna som exempelvis på träningen eller när du är på stranden? Det finns faktiskt hur många positiva anledningar som helst varför du bör dricka vatten och alltid ha med dig en flaska. En utav anledningarna är att det är bra för kroppen och i princip alla organ där i - du minskar risken att bli sjuk, det hjälper lederna och ser också till att magen fungerar som den ska. Också hud och hår kommer att få en helt annan spänst och lyster om du dricker mycket vatten! För att ha något att jämföra med, så kan du tänka dig att den bra dagliga dosen med vatten är som en återfuktande creme som du applicerar på huden som sjunker in, fast som en återfuktning för kroppen som syns utanpå! Din kropp kommer att kännas så mycket bättre och härligare om du fyller på med vätska så ofta du kan.

Tips:

  • Din dag bör alltid börja och avslutas med vatten - både för att kicka gång kroppen på morgonen, och en liten skvätt på kvällen för att komma till ro.
Filtrera