Hudvård

Tvål

En lyxig och väldoftande handtvål i badrummet eller på köksbänken gör handtvättsrutinen till en lite härligare upplevelse. Händerna utsätts för en hel del yttre påfrestningar om dagarna och tvättas avsevärt mycket oftare än övriga delar av kroppen, vilket gör att de inte förtjänar mindre än det allra bästa. Med en ljuvligt väldoftande och vårdande handtvål blir varje handtvätt lite som en spabehandling i miniformat, vilket får både händer och naglar att kännas rena, fräscha och hälsosamma.

Tvål & flytande handtvål i ljuvliga dofter

Hos oss hittar du underbara flytande handtvålar och hårda tvålar från bland annat REN, Victor Vaissier och L'Occitane. Vill du göra upplevelsen extra genuin har vi även ett riktigt brett utbud av organiska, handgjorda tvålar med naturliga ingredienser från märken som The Handmade Soap, Cowshed, Erboristica och Dr. Bronner.

Tips!För att göra upplevelsen extra lyxig kan du placera en mjukgörande handkräm bredvid tvålen som ger händerna en lenande fuktboost efter rengöringen. Detta kan i synnerhet vara behövligt under vinterhalvåret, då händer och naglar ofta blir extra torra och sköra av kylan. Var även försiktig med att variera kall- och varmvatten för häftigt. Detta kan även göra att huden blir fuktfattig och torrsprickor kan uppstå. Tvätta inte händerna allt för ofta, och var nog med att alltid smörja in dig efteråt.

Filtrera