Victor Vaissier
Atmosphere Soap

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 300 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En fantastisk serie flytande tvålar från Victor Vaissier berikad med naturliga ingredienser. Dessa exklusiva produkter inspireras av dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Produkterna innehåller naturlig olivolja som ger din hud en naturlig fuktighet. De är också fria från tillsatsämnen som parabener och mineraloljor.

Innehåll: 300 ml

Atmosphère

Doften är inspirerad av bladen från Timjan och Eucalyptus. Eucalyptus som härstammar från Australien har länge används för sin uppiggande effekt samt dess förmåga att öka blodcirkulationen i huden. Timjan är en medicinalört med liknande effekter. Gemensamt för dessa är att de är så kallade evergreens, dvs är gröna året om. I kombination med Victor Vaissiers ekologiska olivolja ger dessa två växter en frisk och klar doft som känns igen från en kall vindfläkt i Alperna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.