Lavilin
Foot Deodorant Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Variant : 10 ml
Beskrivning

Lavilin Foot Deodorant i krämform motverkar fotlukt i upp till 7 dagar.

• Fri från aluminiumklorid och alkohol
• Probiotisk formula med goda bakterier som motverkar illaluktande bakterier
• Perfekt för dig med ett aktivt liv.

Lavilin fotdeodorant är en kräm som neutraliserar effektivt svettlukt från fötterna utan att innehålla starka kemikalier – aluminiumklorid och alkohol! Lavilin fotdeodorant är den första probiotiska deodoranten som eliminerar svettlukt i upp till 7 dagar tack vare aktiva naturliga ingredienser och patenterad bio-balance formula.

Deodoranten innehåller en sammansättning av mjölksyrebakterier och antibakteriella växtextrakt. Lavilin är en helt unik produkt bland samtliga deodoranter på marknaden. Det är goda bakterier som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta i upp till 7 dagar! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt; träna, simma, sporta, osv. vilket passar särksilt bra för atleter. Nu kommer dina skor att hålla sig fräscha och du kan känna dig trygg! Rekommenderas att kombinera med skodeodorant.

Användning:
Ta en liten klick av Lavilin fotdeodorant med hjälp av spatel och smeta ut en liten mängd av krämen på främre trampdynorna efter du har duschat och torkat (se bild på den bifogade instruktionen). Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Applicera åter bara när lukt kommer tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.