Kocostar
Foot Peeling Pack

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
99 kr
99 kr
Variant :
Beskrivning

Få lena, mjuka fötter på näst intill nolltid! Foot Peeling Pack från KOCOSTAR är peelinstrumpor med en formula innehållande olika fruktsyror från t.ex citron, äpple och apelsin, kombinerat med mjölk- och glykolsyra. Sammansättningen ger en effektiv exfoliering av huden som främjar en accelererad cellförnyelse och gör att du kan se effekt redan efter några dagar. Beroende på i vilket skick fötterna här (t.ex hur mycket förhårdnader etc) kan effekten hålla i sig i upp till två veckor.

Foot Peeling Pack är perfekt till dig som inte har tid eller möjlighet att fila fötterna själv, eller som förberedande behandling inför solsemestern där bara fötter inte går att undvika.

Innehåll: 1 par

Användning

Lösgör strumporna från varandra och klipp upp dem med en sax. Sätt strumporna på torra, tvättade fötter och låt verka 90 minuter. Förhårdnaderna börjar lossna några dagar efter behandlingen och denna avstötningsprocess kan fortsätta i upp till två veckor.

OBS! Riv inte bort den torra huden utan låt det sköta sig själv för att undvika skada.

Upptäck mer som Foot Peeling Pack

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product