Björk & Berries
White Forest Exfoliating Hand Wash

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 250 ml
Beskrivning

Unna dina händer lite extra vardagslyx med BJÖRK&BERRIES White Forest Exfoliating Hand Wash! En uppfriskande, lätt exfolierande tvål som skonsamt men effektivt rengör på djupet utan att torka ut, avlägsnar döda hudceller och gör händerna supermjuka, lena och följsamma igen. Tvålen har samma härliga doft som den populära doften White Forest EdP, med noter av apelsin, cederträ och vetivert.

Nyckelingredienser
  • Kisel - En mineral som går att hitta naturligt i sandsten, lera och granit. Verkar effektivt exfolierande, bidrar också till en ökad enzymaktivitet som främjar en normal kollagenbildning.

  • Björkbark - Hjälper till att rena huden utan att torka ut eller irritera.

  • Björklövsvatten - Renar och tonar huden. Det bidrar även till att återställa hudens naturliga pH-balans.

  • E-vitamin - En effektiv antioxidant som verkar fuktighetsbevaran-de och skyddar hudcellerna mot fria radikaler.

Innehåll: 250 ml

Användning

Ta en liten mängd tvål i torra eller fuktiga händer och massera över huden för att exfoliera bort döda hudcel-ler. Skölj noga. Komplettera gärna med White Forest Hand Cream för en djupgående återfuktning och för att be-hålla huden mjuk och smidig.

Upptäck mer som White Forest Exfoliating Hand Wash

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.