ECOESTIC
Hand Lotion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
129 kr
129 kr
Variant : 300 ml
Beskrivning

Denna handkräm absorberas snabbt av huden, är återfuktande och skyddar. Ta hand om dina händer med ECOESTIC Hand Lotion som ger dem en frisk doft av kamomill!

Denna handlotion är idealisk för torra händer då den hjälper till att ge dem en mjuk och silkeslen känsla med långvarig effekt. Den mjuka, lätta krämen är berikad med mandelolja, sheasmör och Hydro Complex som gör att huden bibehåller den mjuka, lena känslan dag efter dag samtidigt som naglar och nagelband stärks.

  • Fri från SLS, parabener, mineraloljor & EDTA.

  • Ej testad på djur.

Innehåll: 300 ml

Användning

Massera in dagligen, så ofta som du behöver.

ECOESTIC har naturen i fokus och deras produkter innehåller därför naturliga råvaror av hög kvalité som bearbetas med stor omsorg. När det kommer till de biodynamisk odlingarna så ger ECOESTIC mer än vad de tar.

ECOESTIC är veganskt och stödjer organisationen "From One To Another" som jobbar för flickors rätt i samhället och att alla ska ha rätten till utbildning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.