Sisley
Restorative Hand Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 75 ml
Beskrivning

 

Kombinationen av en intensivt återfuktande och närande kräm och hudvårdsbehandling för vackrare och mer motståndskraftiga naglar. Den kompletta formulan verkar på alla fronter för att återfukta, ge näring, återställa och skydda. En duo av återfuktande aktiva ingredienser, bestående av en biosackaridlösning och ett växtbaserat socker, fångar och binder vatten. Kastanjextrakt förbättrar hudens barriärfunktion för att öka dess förmåga att binda vatten i hjärtat av epidermis. En kryoskyddande aktiv ingrediens, inspirerad av naturliga försvarsmekanismer och resultatet av vetenskapliga forskningsexpeditioner till Antarktis bidrar också till att förbättra hudens återfuktning. Förutom att ge komfort och tillföra näring ger hud- och nagelvårdsprodukten Restorative Hand Cream vackra naglar genom att mjuka upp nagelbanden och göra naglarna starkare. Perfekt preparerade naglar. Dess överraskande konsistens är lätt men känns ända krämig när den appliceras, för omedelbar komfort. Den ger en pudrig finish som inte klibbar eller lämnar en fet hinna efter sig.

Artikelnummer: 83443
Användning

Applicera så ofta som behövs på rena, torra händer. Denna hud- och nagelvårdsprodukt rekommenderas även för att stärka naglarna och tillföra näring till och mjuka upp nagelbanden.

Upptäck mer som Restorative Hand Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.