Sisley
Restorative Hand Cream

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 164 kr

655 kr 819 kr

Du sparar 164 kr

655 kr 819 kr

Variant : 75 ml
Beskrivning

 

Kombinationen av en intensivt återfuktande och närande kräm och hudvårdsbehandling för vackrare och mer motståndskraftiga naglar. Den kompletta formulan verkar på alla fronter för att återfukta, ge näring, återställa och skydda. En duo av återfuktande aktiva ingredienser, bestående av en biosackaridlösning och ett växtbaserat socker, fångar och binder vatten. Kastanjextrakt förbättrar hudens barriärfunktion för att öka dess förmåga att binda vatten i hjärtat av epidermis. En kryoskyddande aktiv ingrediens, inspirerad av naturliga försvarsmekanismer och resultatet av vetenskapliga forskningsexpeditioner till Antarktis bidrar också till att förbättra hudens återfuktning. Förutom att ge komfort och tillföra näring ger hud- och nagelvårdsprodukten Restorative Hand Cream vackra naglar genom att mjuka upp nagelbanden och göra naglarna starkare. Perfekt preparerade naglar. Dess överraskande konsistens är lätt men känns ända krämig när den appliceras, för omedelbar komfort. Den ger en pudrig finish som inte klibbar eller lämnar en fet hinna efter sig.

Användning

Applicera så ofta som behövs på rena, torra händer. Denna hud- och nagelvårdsprodukt rekommenderas även för att stärka naglarna och tillföra näring till och mjuka upp nagelbanden.

Upptäck mer som Restorative Hand Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.