Sisley
Sisleÿa l'Integral Hand Cream Anti-Aging spf30

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 75 ml
Beskrivning

Sisley Sisleÿa l'Integral Hand Cream Anti-Aging SPF30

Sisley Sisleÿa l'Integral Hand Cream Anti-Aging SPF30 skyddar och hjälper till att hålla händerna unga på ett effektivt sätt genom att förebygga åldrande.

Den smidiga formulan slätar ut hudens mikrokonturer och reducerar fina linjer tack vare ett kraftfullt komplex av aktiva ingredienser som är inriktade på cellens livscykel, t.ex. linderaextrakt för cellrytm, extrakt av persiskt silkesträd för cellenergi samt jäst och sojaproteinkomplex för förlängd cellivslängd.

Handkrämen förebygger uppkomsten av mörka fläckar och reducerar deras synlighet tack vare hexylresorcinol som är en kraftfull aktiv ingrediens som ljusar upp huden. Detta kombineras med två aktiva ingredienser som motverkar fria radikaler (E-vitaminacetat och bovetefröextrakt) och ger optimalt solskydd (SPF 30).

Produkten bidrar även till att återställa hudens fyllighet och elasticitet. Padina pavonica-extrakt förstärker läderhudens fuktupptagande lager och bidrar till att ge huden ett fylligare utseende. Extrakt av persiskt silkesträd förebygger glykation och förbättrar hudfibrernas kvalitet.

Den mjuka krämen ger omedelbart en behaglig känsla som varar länge. Huden känns silkeslen på huden och lämnar den mjuk och smidig.

  • Mjukgörande formula
  • Anti age
  • Passar mogen hy
  • Slätar ut huden
  • Uppljusande effekt
  • SPF 30

Innehåll: 75 ml

 

Upptäck mer som Sisleÿa l'Integral Hand Cream Anti-Aging spf30

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product